Tillykke! Din gratis guide og hjertemeditation er sendt afsted. Se dette i mellemtiden:

Book en gratis 30 minutters afklarende samtale og find ud af, hvordan du starter eller fortsætter din rejse mod et liv levet fra hjertet, hvor du er tro mod dig selv.
Så du kan mærke og tage livet helt ind. Dit liv.


Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Lær hvordan du genforbinder dig med din egen kærlige kerne og lever et liv, der synger i samklang med din sjæl

Har du nogensinde følt, at livets støj drukner din egen indre kærlige stemme? At du er fanget i en hverdag præget af gøremål, præstation, forventninger og pres - både fra dig selv og andre? Hvis du længes efter at genfinde den dybe forbindelse til din sande kerne, og ønsker at bryde fri af ydre bånd og den indre kritiker, så er du kommet til det rette sted.Mit navn er Anja. Jeg kender alt til at føle mig adskilt fra min essens, og at søge efter mere mening og forbindelse. Men jeg har fundet vejen hjem i hjertet, og det er min mission at guide dig på denne transformative rejse. At tage Lederskab med Hjertet (ikke hovedet).Sammen vil vi åbne dit hjerte (igen), skabe forbindelse til din kærlige kerne, så du kan mærke din sandhed klart og tydeligt og skabe et liv, hvor du lever fra hjertet. Et liv, hvor du føler dig elsket og i harmoni med din sjæls dybeste længsler. Et liv hvor du føler dig stærkt forbundet både indadtil, til dine kære og til livet.

Genfind din indre ro i en verden fyldt med forventninger og pres

Statistikkerne taler deres tydelige sprog: Over 29% af danskerne kæmper med symptomer på alvorlig stress. I en tid, hvor tempoet konstant skrues op, og hvor præstationer, resultater og succes er i fokus, kan det være svært at finde ro og balance. Samtidig forventes det (og det samme gør du selv), at du er den perfekte mor, partner, veninde og kollega.Men hvad hvis der var en anden vej? En vej, hvor du ikke længere føler dig styret af et ydre pres, KPI'er og forventninger, der ikke matcher det, som virkelig betyder noget for dig? Det som får dit indre til at boble af både glæde, mening og ro?Mine forløb er skabt med netop dette for øje: At hjælpe dig med at navigere i en omskiftelig og hektisk verden, mens du forbliver tro mod dig selv og dine dybeste værdier.

Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Forløb der virkelig rykker dig – rykker dig tættere på dig og det liv, du længes efter

At leve i integritet med sig selv er det vigtigste. Det har Anja lært mig. Tak.
- Anne
Jeg har været virkelig overrasket over processen, og hvor god den har været.
- Nanna
Jeg har virkelig set nogle fordele ved at bruge min feminine side, specielt i mit private liv.
- Katrine
Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Her er hvad vi kommer omkring på din gratis samtale, afhængig af hvor du er:

Hemmeligheden bag indre ro, klarhed og styrke

Lær hvordan du forbinder dig dybere med din egen essens, og hvordan denne forbindelse vil berige hver eneste dag i dit liv.

Er kontrol virkelig nøglen?

Opdag kunsten i at slippe grebet, give slip på kontrollen og skrue op for tilliden - og mærk hvordan det åbner op for en verden af ny energi og ubeskrivelig glæde.

Ægte selv-kærlighed: En rejse til hjertet

Forstå den sande betydning af at elske dig selv og skab et liv, hvor du fuldt ud anerkender og fejrer din unikke autenticitet – også på de svære dage.

Mød din indre vejleder

Lær at genkende og berolige den kritiske stemme indeni, og skab et indre miljø, der er fyldt med støtte, kærlighed og forståelse
Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Mød din eneste troværdige indre vejleder - dit hjerte

Jeg kender følelsen. At stå midt i et liv, hvor man tilsyneladende har alt, man nogensinde har drømt om, men alligevel føler en tomhed indeni. På overfladen havde jeg succes, anerkendelse og opnået mange af mine mål. Men indeni følte jeg mig adskilt fra mig selv, som om jeg havde mistet kontakten til min egen kerne.

Jeg var fanget i en maskulin tilgang til livet, hvor det meste handlede om at gøre, præstere og opnå (endnu mere). Men dybt inde i mig vidste jeg, at der var en anden side af mig, en feminin side, som jeg havde forsømt.

Jeg besluttede mig for at tage ansvar for min egen trivsel og søge hjælp. Jeg meldte mig til et kursus om feminint lederskab, som blev startskuddet til en genopdagelse af mig selv, hvor jeg lærte at lytte til og træffe beslutninger fra mit 
hjerte, finde ro og balance indeni og værdsætte nuet.

Rejsen var ikke let. Der var mange udfordringer og øjeblikke af tvivl. Men der gik ikke lang tid, førend jeg begyndte at mærke en dyb forandring – og den fik mig til at fortsætte af hjertets vej.

Jeg indså, at ægte lederskab og livsglæde ikke kun handler om at opnå og præstere, men om at være i integritet med sig selv, at lede med hjertet og skabe dybe, autentiske relationer båret af ærlighed og rummelighed.

Fra at være den "kontrollerende og bedrevidende leder" begyndte jeg at blive set som en leder, der lyttede, viste tillid og udviklede sit team. Jeg havde genskabt kontakten min kerne og sjæl - og det gjorde hele forskellen i mit lederskab. 

Jeg vil gerne dele den rejse med dig - at tage Lederskab med Hjertet (Ikke hovedet).

Fordi jeg har været der. Fordi jeg kender vejen. Fordi jeg har lært at leve og lede med hjertet. Og det skaber et helt andet mere meningsfyldt, mærkbart og glædesfyldt liv end et liv levet fra hovedet.
Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Genopdag hjertets kraft og dit feminine lederskab for en dybere forbindelse og bæredygtige resultater

I en verden, hvor det maskuline – som beslutsomhed, handlekraft og intelligens – ofte dominerer, kan det være let at overse hjertets kraft og skønheden i det feminine. At integrere og værdsætte de feminine kvaliteter – som intuition, empati, rummelighed og et hjertevarmt nærvær – kan skabe dybere, mere autentiske relationer og endnu mere meningsfulde og bæredygtige resultater, både i din privatsfære og arbejdsliv.

Gennem et samarbejde med mig vil du udforske hjertets rolle i dit personlige lederskab. Du vil lære at lytte til dit hjerte, genkende og værdsætte dine feminine egenskaber, og skabe en harmonisk balance i dit liv. Resultaterne vil ikke kun være målbare og effektive, men også dybt meningsfyldte, hjertevarme og autentiske i alle livets facetter.

Her er hvad andre deltagere har at sige:

"Tusinde, tusinde, tusinde tak! Føler jeg skylder dig alt! Du har reddet mig, min familie, mine små børn. Havde jeg vidst, hvad dette forløb ville give mig, havde jeg aldrig været i tvivl om min tilmelding. TAK.

Du er smuk, stærk og dyb som den dybeste sø med så meget at give. Jeg håber af hele mit hjerte, at vi vil følges ad i mange, mange år frem. Af hjertet tak, Anja".
- Anne
"Tak, kære Anja. Du vil altid være i mit hjerte. Jeg beundrer din passion og ambition. Når du kaster dig ud i projekter, mærker vi alle, at det ikke kun er din uddannelse, men din sjæl og inderlighed, der guider dig. Du er en sand inspiration."
- Isabel
"At se hvordan Anja selv har formået at indarbejde balancen mellem et job på højt niveau og sin familie er motiverende, og det er skønt, at Anja bruger sig selv så meget som facilitator, for så får man syn for sagen. Anja står for alt andet end tomme floskler – der er både energi, nerve og oprigtighed bag de guldkorn, som Anja deler. Og de virker!"
- Kristine
"Kæreste, smukkeste A. Tak for dig. For din hjælp, din støtte, dine kærlige spørgsmål og empatiske iagttagelser. Tak fordi du følger, støtter, skubber – og nogle gange bærer. Jeg er fuld af beundring - for din integritet, dit mod, din vilje til at følge dine drømme. Du inspirerer verden – og mig".
- Christina
”Anja lærte mig at finde ro og styrke indeni mig selv i stedet for at fokusere på, hvordan mine omgivelser påvirkede mig. I stedet for at slå mig selv i hovedet med alt det, jeg ikke var, fik jeg tillid, tro og styrke til at elske den, jeg er. Nu ved jeg, at jeg er værdifuld, uanset hvad andre fortæller mig”.
- Malene
"Af hjertet tak! Du er så inspirerende. Din kærlige insisteren er irriterende og dejlig. Din evne til at favne alle, sprede ro og glæde samt skønhed omkring dig er fantastisk. Det har været den største gave at få lov til at blive hjulpet af dig".
- Annika
"Hvis du er klar til at komme på en fantastisk effektfuld rejse, hvor du finder energi og kraft til at skabe helt nye og større resultater – i balance og uden anstrengelser – så er Anjas forløb det rette for dig. Kom med et åbent sind, vær klar til at gå nye veje, og du vil mærke, at der sker en masse positivt nyt!"
- Dorte
"Tak, fordi du fik mig op af kælderen, fik mine stækkede vinger til at vokse ud igen. Det sidste halve år har lært mig utrolig meget og udfordret mig til det yderste. Rejsen er kun begyndt, og jeg glæder mig til næste ’tour de Anja'".
- Anne
Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Her er de næste trin du skal tage for at lære, hvordan du kan komme i gang:

Book din gratis samtale

Udfyld dine informationer nedenunder og book din gratis 30 minutters samtale. Samtalen er uforpligtende.

Vi tager en snak om dine mål

På din gratis samtale tager vi en snak om din nuværende situation, dine ønsker og hvorvidt et samarbejde med mig kan hjælpe dig i mål.

Vi finder ud af, hvordan du får resultater

På samtalen vil du blive klogere på, hvordan du skaber de ændringer du ønsker, og hvordan dit liv vil se ud efter.

Du beslutter om du vil acceptere invitationen

Hvis jeg kan hjælpe dig i mål, vil jeg tilbyde dig min fulde støtte, men det er dig der afgører, hvorvidt du ønsker at sige ja tak.

Du lever et liv i integritet og balance

Efter vores samarbejde vil du opleve, at du lever et mere nærværende og nydelsesfuldt liv, hvor du hviler i dig selv og sætter pris på den du er, og det liv du lever.
Book din gratis 30 minutters afklarende samtale

Book din gratis 30 minutters samtale og træd ind i et liv fyldt med autenticitet, indre ro og glød

Kender du til følelsen af at søge, famle og lede, kun for at finde dig selv gå i de samme cirkler igen og igen? Det behøver ikke at være din virkelighed længere. Med den rette støtte og en klar intention kan du navigere igennem livets kompleksitet med en dyb følelse af både formål, glæde og forbindelse.På vores samtale vil vi sammen udforske, hvor du befinder dig nu, og hvor dit hjerte længes efter at være. Vi vil sammen skabe en plan, der er skræddersyet til din unikke rejse, så du kan bevæge dig fremad med klarhed og tillid. Lad mig guide dig i at genopdage din kærlige kerne og træde ind i et liv, som leves med autenticitet, indre ro og glød. Fordi du er værdifuld. Fordi du fortjener at folde den strålende, ægte version af dig ud – og vise verden alt det, du er og rummer.