Gratis guide og hjertemeditation:

Sådan slipper du præstationstankerne og frygten for, hvad andre tænker om dig – og lever et liv fra hjertet, hvor du er tro mod den du er allerinderst inde“

Download gratis guide og meditation

Hvad andre siger om mig og samarbejdet med mig:

"Tusinde, tusinde, tusinde tak! Føler jeg skylder dig alt! Du har reddet mig, min familie, mine små børn. Havde jeg vidst, hvad dette forløb ville give mig, havde jeg aldrig været i tvivl om min tilmelding. TAK.

Du er smuk, stærk og dyb som den dybeste sø med så meget at give. Jeg håber af hele mit hjerte, at vi vil følges ad i mange, mange år frem. Af hjertet tak, Anja".
- Anne
"Tak, kære Anja. Du vil altid være i mit hjerte. Jeg beundrer din passion og ambition. Når du kaster dig ud i projekter, mærker vi alle, at det ikke kun er din uddannelse, men din sjæl og inderlighed, der guider dig. Du er en sand inspiration."
- Isabel
"At se hvordan Anja selv har formået at indarbejde balancen mellem et job på højt niveau og sin familie er motiverende, og det er skønt, at Anja bruger sig selv så meget som facilitator, for så får man syn for sagen. Anja står for alt andet end tomme floskler – der er både energi, nerve og oprigtighed bag de guldkorn, som Anja deler. Og de virker!"
- Kristine
"Kæreste, smukkeste A. Tak for dig. For din hjælp, din støtte, dine kærlige spørgsmål og empatiske iagttagelser. Tak fordi du følger, støtter, skubber – og nogle gange bærer. Jeg er fuld af beundring - for din integritet, dit mod, din vilje til at følge dine drømme. Du inspirerer verden – og mig".
- Christina
”Anja lærte mig at finde ro og styrke indeni mig selv i stedet for at fokusere på, hvordan mine omgivelser påvirkede mig. I stedet for at slå mig selv i hovedet med alt det, jeg ikke var, fik jeg tillid, tro og styrke til at elske den, jeg er. Nu ved jeg, at jeg er værdifuld, uanset hvad andre fortæller mig”.
- Malene
"Af hjertet tak! Du er så inspirerende. Din kærlige insisteren er irriterende og dejlig. Din evne til at favne alle, sprede ro og glæde samt skønhed omkring dig er fantastisk. Det har været den største gave at få lov til at blive hjulpet af dig".
- Annika
"Hvis du er klar til at komme på en fantastisk effektfuld rejse, hvor du finder energi og kraft til at skabe helt nye og større resultater – i balance og uden anstrengelser – så er Anjas forløb det rette for dig. Kom med et åbent sind, vær klar til at gå nye veje, og du vil mærke, at der sker en masse positivt nyt!"
- Dorte
"Tak, fordi du fik mig op af kælderen, fik mine stækkede vinger til at vokse ud igen. Det sidste halve år har lært mig utrolig meget og udfordret mig til det yderste. Rejsen er kun begyndt, og jeg glæder mig til næste ’tour de Anja'".
- Anne
Download gratis guide og meditation

Download guiden og meditationen herunder:

Download gratis guide og meditation

Download din gratis guide og meditation

Indtast dine informationer herunder for at downloade guiden og meditationen med det samme.

Ved at downloade guiden og hjertemeditationen samtykker du til, at jeg må sende dig opfølgende emails med yderligere inspiration, guidance og værdifuldt indhold